Over

Hallo! Welkom! Je bent wellicht op deze pagina terecht gekomen omdat je wil weten wie ik ben en wat ik doe…

Ik ben Sara, het creatieve brein achter deze website. Enige tijd geleden ben ik beginnen spelen met brushlettering. Ik gebruik deze techniek om zelf wenskaarten te maken. Wegens het enthousiasme van vrienden, familie, en mijn bredere kennissenkring, heb ik besloten mijn eigen bescheiden zaak op te starten. Neem gerust een kijkje tussen de wenskaarten en posters als je op zoek bent naar iets uniek.

Vandaag de dag zijn handletteren en moderne kalligrafie heel erg in, want in dit digitale tijdperk is het leuk om nog eens — op de ouderwetse manier — iets mooi te maken op papier.

Handletteren is niet zozeer schrijven, maar meer letters tekenen. Met enkel een potlood, gom, liniaal en een paar fineliners, kun je al een leuk ontwerp maken. Brushlettering doe je met een viltstift met speciale, drukgevoelige punt. Zo maak je (mits wat oefening) een leuke afwisseling tussen dunne en dikke lijnen. Voor moderne kalligrafie gebruiken we een kroontjespen met fijne punt, en natuurlijk inkt.

Wil je meer uitleg over deze technieken en mijn werkwijze, hou dan zeker deze website in het oog (of volg me op Facebook en Instagram voor updates). Ben je niet zo’n doener, maar weet je wat je leuk vindt? Kijk dan vooral even rond, en neem gerust contact op als je iets wil kopen. Dat kan zelfs voor een enkel kaartje, naar wens gepersonaliseerd.

Liefs, Sara