Het is zo ver…

Na dagen onder hoogspanning gestaan te hebben, ben ik trots je te mogen verwelkomen op mijn gloednieuwe website!

Dit wordt het plekje waar ik mijn nieuwe werk aan jullie presenteer: handgemaakte producten vol letters, woorden, en zinnen. Unieke wenskaarten, mooie posters, en gepersonaliseerde cadeautjes, het is allemaal te vinden in de shop. Neem zeker een kijkje!

Dit is slechts het begin. Hou deze website in de gaten voor updates: er zullen regelmatig nieuwigheden worden toegevoegd, met af en toe een blik op en een woordje uitleg over mijn werkwijze en technieken. Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram.

Ben je op zoek naar iets specifieks, dat niet op de site staat? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Dan kijken we samen of we iets leuk kunnen uitwerken!

Ik wil iedereen bedanken die dit project mee mogelijk heeft gemaakt: mijn ouders voor de zakelijke ondersteuning, Yann De Troyer voor de opbouw van de website en zijn onvoorwaardelijke steun, en natuurlijk iedereen die zijn of haar enthousiasme over mijn ontwerpen deelde!

Liefs, Sara

Leave a Reply